Yhdistyksessä tapahtuu

16.1.2019Porvoon seudun selkäyhdistyksen 30-vuotishistoriikki julkaistuLue lisää »7.8.2017Porvoon Yhdistyskeskuksen kotisivutLue lisää »17.8.2016Porvoon Liikuntatoimen sivutLue lisää »

Yhteystiedot

Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry, Borgånejdens Ryggförening rf

porvoonseudunselkayhdistys(at) gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:121798 kpl

Yhteistyössä

Virkistys- ja muut tapahtumat

***HUOM seuraa SELKÄVIIKON TAPAHTUMIA ja tule mukaan  > Täällä ***

Seuraamme teattereiden ohjelmistoja ja pyrimme järjestämään teatteriretken kevät- tai syyskaudella.

Opastettu luontoretki Sipoonkorven kansallispuistoon on suunnitteilla toukokuulle 2023

 

Teatterimatka 6.5.2023

Teatterimatka bussilla Helsinkiin, Messukeskuksen Amfi-teatteriin, GREASE-musikaaliin lauantaina 6.5.2023 klo 14.00 näytökseen.

Pääosissa Mikael Saari ja Heta Halonen (tangokuningatar v 2022), muissa osissa mm. Jorma Uotinen ja Krisse Salminen.

Olemme varanneet 30 lippua ja toteutamme retken, mikäli osallistujia on vähintään 20. Bussi lähtee Kevätkummusta Viikinkitie 11. pysäkiltä klo12.15 ja keskustasta Rauhankadun turistipysäkiltä klo 12.30.

Hinnat: Yhdistyksen jäsenet 70 € ja muut 75 €, bussikuljetus sisältyy hintoihin!

Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2023 eevaliisakangas(at)hotmail.com tai 0400 414420.

Ilmoita samalla, tuletko kyytiin Kevätkummusta vai keskustasta turistipysäkiltä.

Maksutiedot ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Meren selkä risteily 5.- 6.5.2023

Selkäliitto täyttää tänä vuonna 35 vuotta! Merkkivuoden kunniaksi järjestetään jälleen tauon jälkeen Meren Selkä -risteilynTallinnaan. Ohjelmassa on muun muassa kiinnostavia selkäluentoja ja juhlaillallinen (lisämaksu). Matkajärjestelyistä vastaa Matkapojat. Lisätiedot ja varaukset: www.matkapojat.fi/merenselka

Varaa paikkasi viimeistään 31.3. mennessä!

Päivitetty 22.2.2023

 

 

 

Matka-/retkiehdot:

Ilmoittautuminen on sitova matkan/retken yhteydessä mainituin ehdoin. Emme voi korvata peruutusajan umpeuduttua esim. teatterilipuista aiheutuneita kuluja. Toki sinulla on mahdollisuus löytää toinen yhdistyksen jäsen tilallesi. Peruutusoikeutta ei ole siis sellaisilla palveluilla, jotka ovat tiettynä aikana tai tiettyyn aikaan mennessä (esim. konsertti- tai teatteriliput). Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, olethan välittömästi yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön. Huomioithan, että yhdistyksellä ei ole vakuutusta matkoille/retkille, joten muistathan huolehtia parhaaksi katsomistasi vakuutuksista itse. Mikäli joudut peruuttaman matkan/retken tarkistathan omasta vakuutuksestasi, olisiko sinulla mahdollisuus saada peruutustilanteessa korvausta vakuutusyhtiöstäsi. Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii jokin muu kuin Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Ehdot päivitetty 17.5.2020