Yhdistyksessä tapahtuu

16.1.2019Porvoon seudun selkäyhdistyksen 30-vuotishistoriikki julkaistuLue lisää »7.8.2017Porvoon Hierojakoulu, paina kuvaaLue lisää »7.8.2017Porvoon Yhdistyskeskuksen kotisivutLue lisää »

Yhteystiedot

Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry, Borgånejdens Ryggförening rf

porvoonseudunselkayhdistys(at) gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:93399 kpl

Yhteistyössä

Virkistystapahtumat

JOULUPOLKU-TAPAHTUMAN TORSTAINA 2.12.2021 KLO 18.00–19.30 GAMMELBACKAN KESKUSPUISTOSSA

Tule kokemaan Joulun iloa, valoa ja taikaa!

Porvoon Seudun Selkäyhdistys järjestää kaikille avoimen, lapsille ja lapsenmielisille suunnatun Joulupolku-tapahtuman torstaina 2.12.2021 klo 18.00–19.30 Gammelbackan Keskuspuistossa, käynti Keskusaukion puolelta.

40 ensimmäiselle lapselle annamme joulupussin mukaan ja kaikille on tarjolla piparkakkuja!

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ja mukaan voi ottaa perheenjäseniä ja ystäviä!

Aktiasäätiö sponsoroi tätä tapahtumaa.

VIRKISTYSPÄIVÄ ULKOTAPAHTUMANA 

 

Tule mukaan virkistäytymään lauantaina 4.9.2021 klo 10–16 Ilolaan, Råmossan tilalle (ramossa.fi), jossa on oma pieni lähdeperäinen järvi ja kaunis vaihtelevamaastoinen luonto, ja siksi jonkin verran korkeuseroja.

Ohjelmassa on luontojoogaa, kävelyä, rentoutusta sekä salaattilounas ja kahvit.

Lisäksi mahdollisuus uida, kokeilla sup-lautaa ja soudella.

Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, viimeistään 19.8.2021. Voit ottaa mukaan myös ystäväsi, joka ei kuulu yhdistykseen. Häneltä perimme 20 € osallistumismaksun. Jäsenille 10 €, 20 nopeinta ilmoittautujaa mahtuu mukaan!

Mennään mahdollisuuksien mukaan kimppakyydein. Ajo-ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille.

Seuraamme Koronatilannetta ja sen mahdollisesti aiheuttamia ohjeita ja määräyksiä.

Ilmoittaudu liikuntavastaava Taina Åkerlund-Pesoselle, puh. 040 514 4084, tai sähköposti taina.pesonen(at)gmail.com.

Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset ruokarajoitteesi ja se tuletko omalla autolla ja voitko tarjota kyydin tai haluatko itse kyydin Råmossaan.

Maksu tilille Porvoon seudun selkäyhdistys ry, FI13 4050 001 0041326, viite 4129.

  

LAPSIPERHEIDEN LUONTOLIIKUNTATAPAHTUMA

Tule mukaan lastesi/lastenlastesi kanssa virkistäytymään sunnuntaina 12.9.2021 klo 10–13 Suomenkylän urheilukentälle ja sen viereiseen metsään, Malmintie 3, 06500 Porvoo.

Tapahtuma on tarkoitettu myös muille kuin yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksellä ei ole tapahtumaan liittyvää vakuutusta ja lapset ovat tapahtumassa vanhempien/isovanhempien vastuulla.

Tarjoamme hauskaa ohjattua tekemistä koko perheelle ja isovanhemmille. Luontojoogaa lasten ehdoilla, leikkejä, välipalaa ym. Esittelemme lisäksi yhdistyksen toimintaa.

Ilmoittaudu viimeistään ke 8.9.2021 sähköpostilla porvoonseudunselkayhdistys(at)gmail.com tai puh. 044 2706 989 (klo 17–20 välillä). Ilmoitathan osallistujien lukumäärän sekä mukaan tulevien lasten iät. Mukaan mahtuu 49 henkilöä!

Seuraamme Koronatilannetta ja sen mukanaan tuomia ohjeita ja määräyksiä.

Huolehdithan siitä, että kaikki tapahtumaan osallistuvat tulevat tapahtumaan terveinä.

Aktia-säätiö sponsoroi tätä tapahtumaa.

Päivitetty  24.11.2021

 

 

Matka-/retkiehdot:

Ilmoittautuminen on sitova matkan/retken yhteydessä mainituin ehdoin. Emme voi korvata peruutusajan umpeuduttua esim. teatterilipuista aiheutuneita kuluja. Toki sinulla on mahdollisuus löytää toinen yhdistyksen jäsen tilallesi. Peruutusoikeutta ei ole siis sellaisilla palveluilla, jotka ovat tiettynä aikana tai tiettyyn aikaan mennessä (esim. konsertti- tai teatteriliput). Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, olethan välittömästi yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön. Huomioithan, että yhdistyksellä ei ole vakuutusta matkoille/retkille, joten muistathan huolehtia parhaaksi katsomistasi vakuutuksista itse. Mikäli joudut peruuttaman matkan/retken tarkistathan omasta vakuutuksestasi, olisiko sinulla mahdollisuus saada peruutustilanteessa korvausta vakuutusyhtiöstäsi. Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii jokin muu kuin Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Ehdot päivitetty 17.5.2020